(Zorg)organisaties
Met gezonde oplossingen een gezonde organisatie
Je hebt veel aandacht gegeven aan de medewerker
Er zijn vele gesprekken gevoerd
Ook is er al een coaching traject geweest
Al met al heeft het je veel tijd en geld gekost.
En toch geeft het geen resultaat.
Je wordt er moedeloos van.
En de ziekmeldingen blijven maar binnen komen.
Hoe kom je deze dag weer door met een tekort aan mensen op de werkvloer.
Je durft het bijna niet te communiceren aan het team.
Herkenbaar?
De sleutel voor vermindering van ziekteverzuim ligt in het combineren van verschillende factoren en die optimaal samenbrengen.
En daar hebben de medewerkers zelf ook een grote verantwoordelijkheid in.
Maar dan moeten ze wel weten hoe dat moet en welke informatie ze daarvoor nodig hebben.
Om vervolgens zelf in actie te komen.
Onze aanpak heeft bij 80% van de organisaties binnen een half jaar voor 30% vermindering van ziekteverzuim gezorgd.
Zelfstandige, zelfbewuste en mentaal en lichamelijke fitte medewerkers zijn het resultaat.
€40.250,-.
De meeste ziekteverzuim wordt veroorzaakt door mentale klachten zoals stress, piekeren en slapeloosheid en burn out.
Ziekteverzuim door mentale klachten duurt gemiddeld 161 dagen.
De kosten per dag zijn 250 tot 400 euro.
In totaal is dat (161 x €250,-) €40.250,-.
Zonder breinenergie komt er geen verandering.
Workshop Breinenergie
Mentale klachten ontstaan door een gebrek aan breinenergie in de cellen. Daarom werken alleen gesprekken, en verandering van omgeving niet. Het is ook een metabool probleem in het lichaam zelf. Geen energie in de cellen is geen energie voor het brein. Deze workshop laat medewerkers kennismaken met de theorie breinenergie en geeft praktische informatie over hoe meer breinenergie te verkrijgen met als resultaat krachtige medewerkers.
Workshop Brein beïnvloeden met voeding
Stemmingsproblemen, angst en agressie komen regelmatig voor bij bewoners in de zorg. Deze workshop laat zien dat met behulp van de juiste voeding veel resultaten geboekt kunnen worden op het gebied van gedrag en stemming. Na deze workshop weten medewerkers hoe voeding inwerkt op het metabolisme en de werking van het brein en hoe ze daar zelf invloed op kunnen hebben.