Breinenergie

Lekker in je vel met zelfvertrouwen

Je was best lekker bezig. Ging met plezier naar je werk, sportte enkele keren per week en genoot van de uitjes samen met vrienden. Niets om te klagen. Maar je merkt dat je steeds vermoeider wordt en dat activiteiten doen je steeds meer tegen staat.

Ook moet je je af en toe naar het werk slepen. Je vindt je werk wel leuk maar soms heb je gewoon geen zin meer lijkt wel. Je ervaart veel drukte in je hoofd, waardoor je van alles vergeet. Je lijkt wel een kip zonder kop die rond loopt.

Soms voel je je ook wat angstig. De huisarts denkt aan stress, depressie, of adhd. Je mag met medicatie starten. Waar komt dit zo opeens vandaan vraag je je af?

Breinenergie Krijgen

Maar zo hoeft het niet te eindigen.

Met het programma breinenergie pak jij de regie weer terug en kun je erger voorkomen. Het programma is gebaseerd op wetenschappelijk klinisch bewijs dat psychische klachten en stoornissen een verstoring zijn in je metabolisme.

Tot nu toe zijn er geen echte oorzaken gevonden voor psychische klachten. En de klachten worden behandeld met allerlei soortgelijke medicatie wat soms wel helpt. Bij ongeveer één op de drie mensen slaat een therapie voor psychische stoornissen niet aan.

Het is dus niet ongebruikelijk dat je twee of meerdere medicijnen en behandelingen probeert om je klachten te lijf te gaan, maar dat het onvoldoende helpt. Dat is frustrerend en kan je een hopeloos gevoel geven.

Breinenergie voor een gelukkig leven

*Een laboratoriumonderzoek kan geadviseerd worden als de intake daar aanleiding toe geeft. Dit kunnen we aanvragen bij de huisarts.

**De supplementen zijn niet bij de prijs van dit programma inbegrepen.

De aanbevelingen in dit programma geven vaak al goede resultaten binnen twee weken na de start van het programma.

Je ervaart meer energie, ontspanning en een betere stemming.
Dit programma kan ook zorgen voor het verlies van overtollige kilo’s mocht daar sprake van zijn.

Informatie of een afspraak? Mail mij!

Druk op de button, vul je gegevens in en ik neem contact met je op.